Torturi și prăjituri cu ingrediente naturale, raw vegan și dietetice

în Cluj-Napoca

Dulciurile IMMA SweetFIT sunt rezultatul unei pasiuni dobândite, rătăcite apoi printre multe alte activități zilnice de rutina și în final regăsite datorită unor întâmplări care m-au pus pe gânduri.
Atunci când o mare parte din mine a avut nevoie de bucurie, energie și oameni fericiți în jur, am știut ca e momentul să mă întorc la vechea mea pasiune, prăjiturile. În IMMA Sweetfit am condensate toată dorința mea de a oferi bucurii celor pe care viața mi-i aduce în cale. Am condensat toate zâmbetele și energia pe care mi le doream pe chipurile oamenilor pe lângă care trec. La IMMA Sweetfit mi-am regăsit plăcerea de a mă juca cu culorile, cu texturile și cu informațiile. Prin IMMA Sweetfit m-am reinventat într-o formă mai aproape sufletului meu.

Nu întâmplator țin atât de mult la a crea prăjituri din ingrediente naturale.

Nu întâmplator aleg ingrediente care să ne aducă un aport considerabil de vitamine, energie și satisfacție.
Nu întâmplator aleg mereu să spun nu unor compromisuri care deși mi-ar simplifica munca, m-ar priva de împăcarea aceea pe care ți-o dă convingerea că “ai făcut tot ce ți-a stat în putere ca să faci bine”.

Și…
Nu întâmplator IMMA Sweetfit se dorește a fi mereu pe calea surprizelor. Majoritatea dulciurilor sunt rezultatul studiului și creației, astfel încât cei care ne trec pragul să poată să găsească acel “altceva” care ne scoate din rutină. Prăjiturile noastre sunt create după rețete originale și unice.
IMMA Sweetfit este o surpriza care vine de mână cu un imens respect pentru sănătate!

Prajituri si torturi cu zahar

Prăjituri si torturi cu zahăr – sunt realizate din ingrediente naturale, singura excepție fiind coloranții necesari acolo unde se solicită decoruri speciale. Nu conțin margarină, mix-uri sau pudre. Se adresează persoanelor care doresc să se bucure de toate plăcerile culinare, atente totuși la sănătatea lor. Dulciurile noastre cu zahar se adresează clienților care vor alege întotdeauna să mănânce alimente preparate ca acasă, din ingrediente naturale, părinților care nu doresc să își priveze copiii de dulciuri dar sunt extreme de atenți la calitatea acestora, precum și acelora care au făcut și fac din alimentația sănătoasă, un mod de viată.

Prajituri si torturi dietetice

Prăjiturile dietetice – sunt realizate din ingrediente naturale, dar nu conțin zahar și este redus substanțial conținutul de făină și implicit de gluten. Acestea sunt destinate în principal persoanelor care trebuie sau doresc să elimine zaharul din alimentație, persoanelor care suferă de diabet sau persoanelor care doresc să slăbească, dar nu pot renunța la dulciuri. Prăjiturile dietetice sunt îndulcite cu Xylitol (zahar de mesteacăn) sau erythritol (îndulcitor vegetal). Ambele au gustul zahărului, sunt îndulcitori naturali, dar au un indice glicemic extrem de scăzut și implicit și un indice caloric mai aproape de zero. De ce nu folosim îndulcitor de ștevie? Pentru ca acesta modifică gustul dulciurilor, iar noi ne dorim ca prăjiturile dietetice să păstreze savoarea celor cu care clienții noștri sunt obișnuiți.

Prajituri si torturi raw vegan

Prăjituri si torturi raw vegan – sunt realizate din nuci, semințe, alune, fructe, miere și alte ingrediente nepreparate termic. Dulciurile raw vegan vin cu un important aport de vitamine și implicit de energie și sunt destinate atât persoanelor care au ales un mod de viată raw vegan, vegan sau vegetarian dar și persoanelor care doresc să mănânce un dulce nu doar pentru gustul lui (care în acest caz este surprinzător și spectaculos) dar și pentru aportul important de vitamine și nutrienți. De asemenea prăjiturile raw vegan sunt recomandate persoanelor care desfășoară activitate fizica intense, ele aducând un plus de energie si vitalitate.

Comanda se plaseaza cu minimum 4 zile in avans, pe pagina de Facebook, pe site sau email.
Comanda minima este de 1 kg (comenzile mai mici se vor onora doar in masura in care pot fi atasate altor comenzi similare) la prajiturile cu zahar sau dietetice si 500 g la cele raw vegan.
Transportul se asigura doar contra cost. Evenimentele beneficiaza de un transport gratuit pe raza localitatii Cluj –Napoca

Pentru orice întrebări vă rugăm să ne contactați la telefon 0729779719.

După primirea comenzii vă vom contacta pentru confirmare.